Training

rsz_trainingVa ajutam sa crestesti performanta angajatilor dvs. punandu-va la dispozitie o gama complexa de programe de training menite sa vina in sprijinul problemelor cu care va confruntati. Analizam nevoile concrete de instruire din cadrul organizatiei dvs. si va oferim cu solutii personalizate.
Continutul cursurilor noastre este original si inovativ. Este produsul studiilor stiintifice in domeniul marketingului, vanzarilor, resurselor umane si managementului, studii realizate de specialistii nostri si nu preluat de la alti traineri sau teoreticieni.
Suntem centrati pe calitatea continutului informational, pe modalitatea interactiva si sustinuta de training, pe formarea competentelor profesionale reale in domeniile in care va instruim.
Nu furnizam doar emotii si entuziasm, asteptari fanteziste si nerealizabile. Suntem orientati spre concret, spre pragmatism, obiectivitate, calitate si profesionalism.

Furnizam programe de training in urmatoarele domenii: vanzari, cu tematici realizate in functie de nivelul de competenta al cursantilor, dezvoltare personala si profesionala cu tematici variate precum gestionarea emotiilor si sentimentelor, responsabilizare, motivare, organizare si planificare etc.

Pentru a va crea o imagine cat mai completa despre noi, va invitam sa "rasfoiti" blogurile pe care le dezvoltam: liderii.ro, inteligenta-sociala.ro, arta-vanzarii.ro.